Kalendář
Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Top list

TOPlist
Archivy

 

 

Lukostřelba

 

 

 

Před nějakým časem mi do života vstoupila lukostřelba a celkem jsem s ní z duše splynul, protože dala mému životu nový rozměr. Avšak článek, který zde píši,  pod tímto krásným názvem, sám s obsahem jen okrajově souvisí. Byť informace přišly právě díky lukostřelbě. Již v počátku jsem vnímal, že střelba z luku je úžasná forma meditace, i když zprvu tělo bolelo a skrze bolest nedopřávalo to toužebně očekávané splynutí. Po nějakém čase však tělo přivyklo a již neudávalo tok myšlenek a mysl mohla volně proudit bez ohledu na hmotné tělo a to dnes zjednodušeně popíši v tomto snad nedlouhém článku.

Prvně zapomeňte na školu a na vše, co se v ní učí, a jen dejte průchod svému vhledu při dnešním čtení. Tak a nyní si představte sebe jako lukostřelce, jak natahuje tětivu a svůj šíp vystřeluje směrem k terči. Staňte se tím šípem, jednoduše tak, že se naladíte na jeho energii a stanete se jí. Nyní se podívejte směrem ke střelci i směrem k terči a tyto dva body roztáhněte na přímce zvané nekonečno a stále si uvědomujte sebe jako energii šípu. Sami sebe zastavte uprostřed letu a rozhlédněte se kolem sebe, jakou strukturu má ta hmota jménem země a jak moc se přestala podobat tomu, co tak dobře všichni známe.

Zde již neplatí čas a hmota kolem má formu podobající se různě barevným bublinám, které jsou pružné a stále se pohybují. Ani země není patrná v celém vesmíru rozdílně a vše kolem má podobnou formu plující nekonečnem. A nyní si přeneste toto vědomí zpět do těla a nesnažte se tomu rozumět či to jinak škatulkovat, to je jen jiná realita, jiná dimenze, kterou již můžeme vnímat, avšak porozumět jí je zatím mimo naše možnosti.

Takže, pokud učiníte další navazující krok v tomto rozpínání se, tak mi napište a sdílejte to s těmi, co hledají cesty vyšších pravd.

S láskou a světlem se 16.7.2012  loučí Robert Endl  

dotekyduse@seznam.cz   www.dotekyduse.cz  

 
 
 

Comments are closed.