Kalendář
Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Top list

TOPlist
Archivy

Poselství světelného průvodce Dejvá Li 30.7.2012

Milovaní,
Prožíváte období prudkého zvýšení proudění energií do osmé čakry, do oblasti, která se aktivuje všem lidem žijícím v současné době.
Možná jste si všimli, že v posledním období v místech, kde žijete se často objevuje na obloze Duha!
Duha je světelný útvar, který připomíná, že vy lidé máte schopnost a nejen schopnost, ale také přirozenost soucítit…možná si nedovedete zcela jasně představit, co to soucítění je…soucítění je takový postoj k dějům, situacím, které prožíváte vy a vaše okolí, kdy neposuzujete, nehodnotíte, nekritizujete, neplánujete, nemáte obavy a pochybnosti, kdy prostě prožíváte. Soucítění přináší velikou úlevu v tom, že přestáváte trpět. Utrpení skrze zažívání pocitů: nejsem dost dobrý, nejsem dost hezký, nejsem dost výkonný, nejsem dost úspěšný, nejsem dost šikovný, nejsem dost chytrý…tedy nejsem hoden lásky někoho z mého okolí. Jsem tedy nemilovaný, sám, ohrožený, tedy trpím!
Když člověk trpí, není schopen cítit lásku, vděk, ztrácí naději, chřadne… nic mu nepomůže, že je vzdělaný, že je úspěšný, že je materiálně bohatý…. Utrpení člověka odděluje od něho samého, od ostatních, od zdraví, od života…..
Byli jste vychováváni jako trpící, učili vás trpět, litovat sebe i druhé, ale tím vás také učili nemilovat… učili vás zaměňovat Lásku za připoutanost k někomu, k něčemu.. a když jste připoutaní, nejste svobodní… a Láska je Svoboda….Když připoutaný člověk předmět nebo objekt připoutanosti ztratí, tedy je od něho osvobozen, začne prožívat utrpení…. A mnohdy si myslí, že to že trpí, je známkou jak moc toho co ztratil miluje….to je velký omyl… Láska je svobodná, Láska je radost, nikoliv utrpení, láska je vděk…
Láska, pokud ji někdy skutečně cítíte, pokud je svobodná, radostná, vděčná, Láska nemizí, Láska nekončí. Láska nekončí odchodem, či smrtí vašeho domnělého objektu Lásky… Láska vlastně nesouvisí s žádným jiným člověkem, než pouze s vámi. Láska buď ve vás žije, nebo nežije..Když ve vás Láska žije, potom ji pociťujete ke všem a ke všemu, bez rozdílu toho, jak se projevují a kde jsou. Máte třeba vedle sebe někoho, kdo je vám bližší než jiní lidé, ale to neznamená, že k němu cítíte větší Lásku.. Lásku nezměříte! To jen ten váš blízký člověk, tím, že jste s ním více, než s ostatními, že má třeba stejnou krev jako vy, máte více souznící energie, představte si to jako by si ty vaše energie na sebe prostě zvykly… a vy to zaměňujete za Lásku… Ano, Láska mezi vámi také je, ale není jiná, než k těm, kdo nejsou častěji ve vaší blízkosti…
Soucítění a Láska jsou vlastně jeden a ten samý proud té nejčistší energie.
Kdo soucítí, ten současně pociťuje Lásku. Vnímá všechny stejné jako sebe, svobodně, neodděleně, bez posuzování, připoutanosti a beze strachu. Soucítící žije tak, aby neubližoval sobě ani druhým tím, že je nechá sobě ubližovat. Soutícící dává všem právo na jejich prožitky a zkušenosti s vědomím, že nic není lepší ani horší, prostě to je… Soucítící nikoho nelituje, neobviňuje, nehodnotí ani nekritizuje.
Soucit přináší velikou úlevu, osvobození a skutečný pocit Lásky. Máte příležitost soucit zakoušet, vnášet ho do svého života, doba je tomu teď příznivá…
Rozvíjejte svůj soucit uvědomováním si toho, zač můžete být každý den, každou hodinu, každou minutu vděční! Je toho skutečně dost!
Rozvíjejte svoji osmou čakru tím, že budete méně posuzovat, méně očekávat, méně pochybovat.
Rozvíjejte svoji osmou čakru tím, že budete svobodně a laskavě komunikovat s druhými.
Rozvíjejte svoji osmou čakru meditacemi, pobytem v přírodě, svobodným dechem, vděkem.
Důvěřujte sami sobě, důvěřujte Životu, vše, co se vám v životě přihodí je příležitostí k vašemu rozvoji!

S Láskou Dejvá Li

Poselství přijala Ivana Verner

Comments are closed.