Kalendář
Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Top list

TOPlist
Archivy

 

Lukostřelba, pokračování…

 

Při prvním psaní s touto tématikou jsem se zabýval hmotou, jejím odlišným vnímáním – vnímáním z jiné dimenze – a při dnešním pokračování lehce shrnu a posunu dále pro všechny ty, co po mně chtěli pokračování tohoto rozšířeného vnímání.

Takže si znovu představme sebe jako střelce a vystřelme šíp z bodu A do bodu B, přičemž se ztotožněme s energií šípu a buďme touto energií. Nyní se podívejme na bod A a na bod B a tyto body roztáhněme od sebe na přímce zvané nekonečno, přičemž sebe zastavme v letu. Zde, jak již víme, je hmotný svět, bez průtoku času skrze sebe, vypadající jako pohupující se různobarevné bubliny, a je jedno, jakou hustotu má hmota ve světě, který známe z lidského života. Různé energie, různé hustoty, mají různé barvy. A nyní udělejme krůček k dalšímu vědění a staňme se tou pohupující se hmotou a sjednoťme se s ní. Ucítíme jemné vibrace a budeme vnímat zvuk, který to způsobuje. Je to zvuk souznivý  s hmotou, zvuk jenž obsahuje veškeré vědomí hmoty a její prapůvodní vibrace a informace o sobě samé. Tento nekončící zvuk rozechvívá trvale hmotu, stejně tak, jako když se doma rozhodnete pouštět si dokola jednu písničku až do omrzení, které tady však nikdy nenastane.  Na této úrovni se lze splynutím s hmotou očistit, znovu sjednotit, zharmonizovat a toto zpětně přenést do hmotného těla lidí, kde tento jev nazýváme zdravím.

Takže toto jest dalším krůčkem rozpínajícího se vědomí, co věnuji všem hledajícím, a těším se, že ten další udělá někdo z Vás světýlka a napíše to těm, co již hledají.

S láskou a požehnáním dne 14.8.2012 napsal Robert Endl.

dotekyduse@seznam.cz

 

 

Comments are closed.